Spagettia  suomalaiseen tapaan..

Sain tällaisen tarinan sähköpostiini, ja ajattelin ilahduttaa lukijoita sillä. Onhan tämäkin ollut rakkautta yli rajojen. En tiedä, mistä tarina on saanut alkunsa ja onko se totta, mutta voisihan tällaistakin ihan oikeasti tapahtua.  (RVC)

*Italialainen rakastajatar

Varakkaalla suomalaisella myyntijohtajalla oli ollut suhde italialaisen naisen kanssa useita vuosia. Eräänä iltana tämä kertoi olevansa  raskaana. Koska mies ei halunnut tahrata mainettaan eikä avioliittoaan, hän
sanoi maksavansa naiselle ison summan rahaa, mikäli tämä menisi  synnyttämään  lapsen  Italiaan.
 
Lisäksi hän lupasi maksaa elatusapua, kunnes lapsi täyttäisi 18 vuotta.  Nainen suostui tähän, mutta kysyi, mistä mies tietää, koska lapsi on syntynyt. Jotta asia etenisi hienovaraisesti mies pyysi naista
yksinkertaisesti lähettämään postikortin tekstillä "Spagetti". Ja  hän alkaisi maksaa elatusapua.

Eräänä päivänä noin kahdeksan kuukautta myöhemmin mies tuli kotiin, ja vaimo kertoi, että miehelle oli tullut outo postikortti Italiasta."Anna se minulle, niin selitän sitten", mies lupasi. Vaimon katsellessa mies meni ensin vitivalkoiseksi ja pyörtyi sitten.

Kortissa luki nimittäin: "Spagetti, Spagetti, Spagetti. Kaksi lihapullilla, yksi ilman"* 
 
PS.  Mitä tästä opimme?  Elämä on yllätyksiä täynnä, eikä kaikkeen voi varautua etukäteen.
 
OIKEIN RATTOISAA JUHANNUSTA KAIKILLE LUKIJOILLENI!  Täällä Italiassahan
sitä ei vietetä, ja kaikkein polttavin ikävä Suomeen onkin juuri juhannuksen aikoihin.  Ja tietysti myös jouluna.  (RVC)